مهندس ایرج زنده بودی در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: 482 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان محیطی شبکه بهداشت و درمان تنگستان بهمنظور پایش امنیت غذایی و سلامت عمومی مردم صورت گرفته است.
مهندس زنده بودی با اشاره به بازرسیهای صورت گرفته در ایام نورز1401 افزود: در بازدیدهای صورت گرفته در شهرستان تنگستان در ایام نوروز 54 کیلوگرم اجناس تاریخمصرف گذشته کشف و معدوم گردید و بهمنظور جلوگیری از تکرار چنین مواردی پیگیریهای قانونی لازم انجام و 17 واحد صنفی به مراجع قضایی معرفیشدهاند.
وی ادامه داد: به دلیل ورود تعداد بالای مسافرین در ایام نوروز و توقف در مراکز خدمات رفاهی در مسیرها، کارشناسان بهداشت محیط تنگستان با مدنظر قرار دادن این موضوع، بازدیدهای مکرری را از این مراکز داشته و تاکنون 53 بازدید را از این مراکز انجام و نسبت به رفع نواقص اقدامات لازم را صورت داده اند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان بهداشت آب را موضوعی مهم در امنیت غذایی مردم خواند و افزود: در ایام نوروز بازدید های مکرری از پایگاههای آبرسانی تنگستان صورت گرفته و 251 مورد کلر سنجی با این محوریت انجامشده است.
مقام مسئول بهداشت و درمان در تنگستان بازدید از اقامتگاه های بومگردی در شهرستان را از اهداف کارشناسان محیطی شبکه بهداشت و درمان تنگستان خواند و اظهار داشت : در این جهت 40 بازدید از این مکان ها انجام و یک واحد نیز به دلیل رعایت نکردن موارد بهداشتی اخطاریه پلمب دریافت کرده است.