سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت تنگستان در روزهای تعطیل فروردین‌ماه به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهند.

29 اسفند 1400
به گزارش روابط عمومی شبکه بهدات و درمان تنگستان مهندس ایرج زنده بودی ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید اظهار داشت: هم‌زمان با شروع تعطیلات نوروزی و تعطیلی برخی ادارات، نهادها و سازمان‌ها در این ایام، در مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان با برنامه‌ریزی صورت گرفته، تلاش شده است تا خدمات بهداشتی و درمانی موردنیاز مردم مانند سایر روزهای سال به آن‌ها ارائه شود.

وی ادامه داد: بر این اساس در ایام نوروز علاوه بر بیمارستان امام حسین (ع) اهرم، مراکز خدمات جامع سلامت اهرم، دلوار، آباد، بوالخیر و پهلوان کشی در تمامی 15 روز اول سال 1401، مرکز خدمات جامع سلامت بنه گز از 7 تا 15 فروردین و مرکز خدمات جامع سلامت شورکی از 1 تا 6 فروردین فعالیت خواهند کرد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان افزود: مرکز خدمات جامع سلامت شهید رجایی اهرم به عنوان مرکز معین، در روزهایی که مراکز خدمات جامع سلامت بنه گز و شور کی تعطیل هستند وظیفه ارائه خدمات به مردم آن منطقه را بر عهده خواهد داشت.
مهندس زنده بودی تصریح کرد:5 پایگاه اورژانس به همراه 8 آمبولانس و 35 تکنسین در پایگاه های ائرژانس شهرستان حضور دارند و با توجه به مراجعه گردشگران در دلوار و خائیز علاوه بر پایگاه‌های ثابت اورژانس دو کمپ اورژانس در این محل‌ها در قالب کمپ نوروزی فعالیت خواهند کرد، و بوسیله آمبولانس و اکیپ لازم  در این منطقه حضور خواهند داشت.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان با مهم ارزیابی کردن آزمایش هیپوتیروئیدی برای کودکان 3 تا 5 روز بیان داشت: در تمامی مدت تعطیلات، خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به مرکز خدمات جامع سلامت اهرم در بخش مرکزی و مرکز خدمات جامع سلامت بوالخیر در بخش دلوار این آزمایش را انجام دهند.
مهندس ایرج زنده بودی خاطرنشان کرد: ارائه خدمات دارویی به مردم شریف شهرستان و مهمانان نوروزی در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم، مراکز خدمات جامع سلامت اهرم، دلوار، آباد، بوالخیر، پهلوان کشی، بنه گز (7-15 فروردین) و شورکی (1-6 فروردین) ارائه خواهد شد.

مقام مسئول بهداشت و درمان در تنگستان بیان داشت : واکسیناسیون کرونا در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان صورت می گیرد که در شهر اهرم واکسیناسیون کرونا در شیفت بعد از ظهر از ساعت 16 الی 22 شب در محل مصلای نماز جمعه اهرم انجام خواهد شد

تاریخ بروز رسانی:   29 اسفند 1400

چاپ خبر