بیمارستان.امام.حسین

17 بهمن 1397
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ارتقاء خدمات درمانی به مردم تنگستان با افتتاح فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با افتتاح فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم شاهد ارتقاء کیفیت خدمات درمانی به مردم شهرستان تنگستان خواهیم شد اما شایستگی مردم شهرستان تنگستان در استفاده و در اختیار داشتن امکانات بهداشتی و ...

21 آذر 1397
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بسیاری از تجهیزات فاز دوم بیمارستان اهرم خریداری شده و آماده تحویل است/تصاویر
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بسیاری از تجهیزات لازم و مورد نیاز برای تکمیل و راه‌اندازی فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خریداری‌شده و آماده تحویل است.

احیاء موفق نوزاد تازه متولدشده در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان نوزادی که در عمل زایمان در بیمارستان امام حسین (ع) دچار مشکلات قلبی-تنفسی شده بود با انجام موفق احیاء قلبی تنفسی از مرگ نجات یافت.