بازدید مشترک کارشناسان محیطی شبکه بهداشت و درمان از نانوایی ها ی تنگستان انجام شد/عکس

1 آذر 1397
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان کارشناس مسئول واحد بهداشت و محیط شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت : بهداشت نان به عنوان ماده غذایی غالب مردم که در سبد غذایی خانوارهای ایرانی به عنوان یکی از مهمترین اقلام به شمار می آید از اهمیت خاصی برخوردار است و نیاز است به صورت مستمر از صنوف نانوایی بازدید و نظارت کامل صورت گیرد

مهندس حسن اوجی خاطر نشان کرد : استفاده از جوهر قند و جوش شیرین در نانوایی ممنوع می باشد که خوشبختانه در سال جاری در آزمایش های انجام شده بر نمونه نان و خمیر نانوایی ها در تنگستان موردی مشاهده نشده است

وی تاکید کرد : استفاده از کلاه ، روپوش ، رعایت نظافت فردی ، تهیه کارت سلامت بهداشتی و بهسازی نانوایی از نکات مهم در نانوایی ها بوده و رعایت آن الزامی می باشد

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط تنگستان تصریح کرد : حضور افراد متفرقه در نانوایی ها ممنوع می باشد و تنها کسانی مجاز به تردد و کار در نانوایی هستند که به عنوان کارگر نانوایی شناخته شده و دارای کارت معاینه بهداشتی باشند

مهندس اوجی با بیان اینکه هر صنف آیین نامه مختص به خود را دارد اظهار داشت : چنانچه در این صنوف تخلفات بهداشتی مشاهده شود مطابق قانون ماده 13 آیین نامه اجرایی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با آن برخورد می شود

لازم به ذکر است کارشناسان محیطی شبکه بهداشت و درمان تنگستان به همراه ادارات صنعت  معدن تجارت ، اصناف ، تعزیرات حکومتی و فرمانداری از نانوایی های تنگستان به صورت مشترک بازدید به عمل آوردند

 

انتهای پیام/ ن.ا 3010

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

https://sapp.ir/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
مهندس.حسن.اوجی     بازدید.مشترک     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.تنگستان    
تعداد بازدید:   ۳۵

چاپ خبر | ارسال به دیگران



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >