بهورزان ومراقبان سلامت شهرستان تنگستان مورد تقدیرقرارگرفتند

22 شهريور 1396
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان،مراسم روزملی بهورز،باحضوربخشدارمرکزی شهرستان ،سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان، وباحضورکارکنان ستادی ،مراکزخدمات جامع سلامت وبهورزان عزیزشهرستان درسالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان برگزارگردید. سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان دراین مراسم گفت: بهورزان از موثرترین و ارزشمندترین نیروها دررشدو ارتقای سلامت بوده و فعالیتهای آنها در تامین، و حفظ سلامت جامعه نقشی حیاتی دارد، به نحوی که با کمترین هزینه و امکانات، با تلاش و فعالیت شبانه روزی خود، نقش مهم و تاثيرگذاری در پیشگیری از بیماریها و صیانت از سلامت مردم دارند. مهندس ایرج زنده بودی افزود: روز بهورزفرصتی رادراختیارمامی گذاردتا از انسان‌های شایسته‌ای تجلیل کنیم که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است و همه همت و تلاششان، گشایش گره‌های زندگی انسانهارفع مشکلات وایجاد آرامش درجامعه می باشد. وی ضمن ابراز رضایت از عملکرد بهورزان شهرستان عنوان کرد: در ارزیابی‌هایی که انجام‌گرفته، سطح عملکرد بهورزان درخانه های بهداشت شهرستان مطلوب وقابل قبول است و امیدواریم که باتلاش وکوشش مستمر بتوانیم رضایت مردم ودرنتیجه رضایت خداوندراکسب نمائیم. دراین مراسم که بااجرای برنامه های متنوع وشادونیزبیان خاطرات ازطرف بهورزان شهرستان همراه بود،ازبهورزان شهرستان بااهدای لوح تقدیروکارت هدیه قدردانی بعمل آمد.لازم به ذکراست بعلت تقارن روزشهادت رئیس علی دلواری وروزملی بهورز،مراسم تقدیرازبهورزان هرساله درشهرستان تنگستان با قدری تاخیربرگزارمی گردد.