اقدامات شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان در هفته دولت

12 شهريور 1396

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: هفته دولت یاد آور خاطرات شهید رجایی و باهنر را به همه همکاران در دانشگاه علوم پزشکی به ویژه همکارانم در شبکه بهداشت و درمان تبریک عرض میکنم.
مهندس ایرج زنده بودی فرمود:در هفته دولت شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان نیز افتخار پیدا کرد تا با افتتاح دو پانسیون پزشک با کلیه تجهیزات در مرکز جامع سلامت دلوار گامی در جهت ایجاد بستر مناسب برای رفاه حال همکاران و ماندگاری پزشکان بردارد.
مهندس زنده بودی بیان نمود: این دو پانسیون با اعتباری به مبلغ 3000،000،000 ریال با اعتبارات استانی و طرح تحول سلامت مورد بهره برداری قرارگرفت.در این هفته همچنین مراسم کلنگ زنی همزمان 12 خانه بهداشت با اعتباری معادل 23000،000،000 ریال از محل اعتبارات استانی و دانشگاه علوم پزشکی و کلینیک سیار دندانپزشکی با اعتبار 3000،000،000 ریال از اعتبارات طرح تحول سلامت به بهره برداری رسید.

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران