شهرستان تنگستان:راه اندازی اردوی جهادی خدمات سلامت درروستاهای کری ،کلات وسالم آباد

31 امرداد 1396
سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان ازراه اندازی اردوی جهادی بارویکرد سلامت محور درروستاهای کری ،کلات وسالم آباد بخش ساحلی شهرستان تنگستان خبرداد. مهندس ایرج زنده بودی گفت: اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با همکاری کانون بسیج جامعه پزشکی جابربن حیان دانشگاه در روستاهای محروم شهرستان تنگستان اجرا می‌شود و خدمات تخصصی، دندانپزشکی برای گروه هدف کودکان زیر 14سال، زنان باردار، مادران شیرده ودانش آموزان وبادرنظرگرفتن کسانی که تحت پوشش کمیته امدادوبهزیستی می باشندوهمچنین طرح خطر سنجی فشار خون و دیابت و آموزش تغذیه و دیابت به مردم این روستاها ارایه خواهد شد. وی تاکیدکرد: دراین اردوی جهادی که به نام شهید ابراهیم هادی مزیّن است، حدود ۷۰ نفر از دانشجویان دختر و پسر از 29 مرداد تا هفتم شهریور در سه روستای محروم از توابع شهرستان تنگستان فعالیت می‌کنند. مهندس زنده بودی تاکیدکرد:شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان نیزدرجلسه ای که باحضوردهیاران ومسئولین شورای اسلامی این روستاهاوهمچنین مسئولین بسیج جامعه پزشکی استان برگزارنموده نحوه برگزاری این اردوی جهادی،نحوه ارائه خدمات به مردم وهمچنین امکانات موردنیازوخدمات موردنیازبرای پشتیبانی ازآنان راموردبررسی قراردادند. وی بیان داشت: روستاهای کلات، کرّی و سالم آباد از منطقه بوالخیر شهرستان تنگستان برای اردوی جهادی انتخاب‌شده و خدمات متفاوتی در زمینه‌های بهداشت و درمان، علمی آموزشی و فرهنگی اجتماعی به مردم این این مناطق ارائه می گردد.