با حضور مسئولین استانی و شهرستانی از جانبازدوران دفاع مقدس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم تجلیل شد

16 امرداد 1396
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان، با حضور حجت الاسلام والمسلمین عبدالهی دبیر خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، جناب آقای مهدی مرکبی،مسئول امور ایثارگران دانشگاه ، دکتربحرالعلوم رئیس بیمارستان امام حسین(ع) اهرم وآقای مسلم محمدیان مسئول ایثار گران و جانبازان شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان از آقای رسول اهرمی حقیقی جانباز هشت سال دفاع مقدس شاغل در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم تجلیل به عمل آمد. حجه الاسلام عبدالهی هدف از این دیدار را تعظیم مقام و منزلت ایثارگران و خانواده های این عزیزان دانست و خاطرنشان کرد: جانبازان، ایثارگران و خانواده های این بزرگواران به توجه و رسیدگی امثال ما نیازی ندارند بلکه بزرگداشت و احترام به این عزیزان وظیفه و تکلیفی است بر دوش آحاد جامعه، زیرا بزرگداشت این عزیزان در واقع ترویج روحیه ایثار ،ازخودگذشتگی و کار برای خداست ، این بزرگواران نمونه و مصداق خوبی برای این ارزش ها هستند. وی اضافه کرد : همه ما باید خود را مدیون و قدردان ایثارگری و جانبازی شهدا، جانبازان و خانواده های آنها بدانیم و این تفکر را در عمل نیز اثبات کنیم. دکتربحرالعلوم رئیس بیمارستان امام حسین نیز با تشکر و قدردانی از بانیان این حرکت گفت: ما امنیت، آرامش و پیشرفت کنونی در کشور را مدیون خون شهدا و ایثارگری جانبازان، رزمندگان و خانواده های آنها هستیم و در جهت قدردانی از فداکاری های این عزیزان هر کاری کنیم باز نمی توانیم حق آنها را ادا نمائیم. در پایان این جلسه به جانبازهشت سال دوران دفاع مقدس آقای اهرمی حقیقی لوح تقدیر اهدا ءگردید.